Kariero mu je zagnala babica
Javier Grbec je še en argentinski Slovenec, ki v zadnji sezoni igra v 2. argentinski ligi. V Slovenijo je prišel s pomočjo babice. Razkril nam je še več zanimivosti iz svojega življenja.

več

Kam po preboju v reprezentanco?
Jure Balkovec se je, po uspešnem kaljenju, končno uveljavil v Domžalah. V letošnji sezoni mu je to uspelo v velikem slogu. V reprezentanco ga je povabil Katanec, okoli njega smukajo tudi večji klubi.

več

Želi si eno sezono zaupanja
Filip Valenčič je v mlajših selekcijah bil reden reprezentant. Pri tranzicijski Olimpiji ga trenerji niso imeli v prvem planu, zato je moral po dodaten zalet v tujino. Nazadnje je igal na Finskem.

več

Fiki še ni rekel zadnje
Zelo uspešen napadalec Ivan Firer, ki je pred dvema letoma zabeležil tudi reprezentančni nastop, se je v zadnjem letu malce izgubil z našega radarja. Sam pravi, da ga čaka še nekaj let igranja nogometa.

več

6 novembrskih golov v Argentini
Zabiti šest golov v eni od najbolj nogometnih držav - Argentini - ni kar tako. In če to zapovrh uspe še Slovencu, je to vzgib za pogovor z njim. Andres Vombergar, špica za Katanca.

več

Sanjsko leto 2016
Miha Mevlja je prav gotovo tisti slovenski nogometaš, ki je v letu 2016 najbolj napredoval. Preko dolge poti je prišel do Lige prvakov in tudi do gola za reprezentanco.

več